UdgiverFlying High
PlatformiOS,  Android
Aldersgruppe2+
PrisGratis (køb i app)

Toca life: Town har ikke noget egentligt formål. Men dette er en del af charmen og samtidig forklaringen på, at spillet lykkedes så godt. Appen præsenter børnene for en lille by, hvor man kan besøge en masse forskellige steder, tilføje figurer, skifte mellem dag og nat.

På denne måde fungerer Toca Town som en form for virtuelt dukkehus (=by) i stor skala. Her er ingen regler børnene skal forholde sig andre end dem, de selv laver.

Appen fodrer ikke børnene med opgaver, men giver blot børnene værktøjer til at skabe deres helt egen fortælling på restauranten, politistationen,  i  teatret. Det betyder selvfølgelig også, at spilleren skal synes den præmis er sjov.

Toca Life: Town er ikke en app, der har faglig læring som sigte, men det er en app, der virkelig kan stimulere børns fantasi. Den gør dem nysgerrig på en masse ting og lader dem undersøge og interagere med dem.

Er dit barn blevet glad for Toca Life: Town findes der en række andre apps i serien Toca Life, der tilbyder en lignende spiloplevelse.