UdgiverDanmarks Radio (DR)
PlatformiOS, Android
Aldersgruppe4+
PrisGratis

I Naturspillet går børnene på opdagelse i et landskab, hvor de skal finde planter, dyr og deres efterladenskaber. De lærer om naturen via en stemmeguide, der fortæller om de ting, de finder. Landskabet er børnene med til selv at forme ved bl.a. at plante træer og buske og dermed tiltrække nye dyrearter.

Det er en sjov ide og fungerer godt, da børnene fordyber sig i deres jagt på forskellige ting i landskabet. Når børnene f.eks. opdager et dyr eller en lort, så kan de fotografere den og tilføje den til deres naturbog. Appen tilbyder ikke multiplayer, men det kan være sjovt at sammenligne samlingen med storesøster eller lillebror, eller måske en ven, mens man spiller.

Nogle dyr lider lidt under begrænsninger i grafikken, så man vil kunne diskutere, hvor vellignende, de er ift. virkeligheden, når man finder dem i landskabet. Samtidigt kan styringen være noget klodset, men det er ikke noget, der ødelægger helhedsindtrykket. 

Alt i alt er DR Ramasjang er gået i den rigtige retning med Naturspillet og har udviklet et spil med mere dybde og længere levetid, end det er tilfældet med spillene i Ramasjang appen, der også er anmeldt her på siden.

Naturspillet er desuden gratis og modtager løbende forbedringer og opdateringer.