UdgiverDR
PlatformAndroid og iOS
Aldersgruppe1 – 3 år
PrisGratis

Minisjang appen indholder spil og sange målrettet de 1-3 årige. Herhjemme var appen et kærkomment indslag, da godt indhold til 1-3 årige kan være svært at finde.

Med Børste det lille pindsvin som maskot har DR fundet som hovedperson, der er nem at holde af. Han skal hjælpes på toilettet og ved håndvasken. Og så skal han finde ting i haven inden myrerne løber med dem. Derudover rummer appen en masse sange, der er tæt knyttet til aktiviteterne i de øvrige spil. Det er sange om at lege og gå i bad, som både har tilhørende videoer og et instrument, børnene kan spille på til sangene.

Appens læringselement handler mest om at genkende ting og deres navne. Og så giver Minisjang børnene et lille univers, de kan genkende fra deres hverdag og eksperimentere med. Samtidig er alt, hvad børnene foretager sig hjulpet på vej af Børstes stemme.

Man kan putte Børste, hvis man har brug for en pause og komme til Minisjangs TV univers via en knap, der dog blot åbner DR TV i en browser. Minisjangs TV-univers er til gengæld også glimrende!