UdgiverTools for Schools Ltd.
PlatformiOS, Web
Aldersgruppe6+
Pris25 kr

Siden Book Creator første gang så dagens lys 2011, er det flere apps, der gået i dens fodspor. Det skyldes, at konceptet: at lade børnene bygge og lave digitale bøger er yderst holdbart og sjovt samtidigt med, at børnene lærer en masse af det.

I Book Creator kan alle være med og skabe fagbøger, lydbøger, tegneserier, videodagbøger m.v. Alt sammen hjulpet godt på vej af en overskuelig brugerflade.

Book Creator udnytter alt det vores (multimodale) smartphones og tablet computere kan på en gang: at optage video og lyd og at tegne og skrive.

Afhængigt af alder og flair skal nogle børn hjælpes på vej af en kyndig voksenhånd. Andre skal hjælpes på vej til en ide til et indhold. Her er det oplagt at tage udgangspunkt i børnenes egne interesser.

Book Creator er i øvrigt fremragende til danskundervisningen i indskolingen.

Book Creator findes kun som app til iPad og iPhone, men findes også webbaseret på bookcreator.com, hvor man kan prøve appen gratis. Mange  skole abonnerer på tjenester, som Skoletube, hvor Book Creator er inkluderet. Så måske dit barn allerede har adgang til Book Creator med sit unilogin.