UdgiverBimi Boo Learning Games for Toddlers
PlatformiOS, Android
Aldersgruppe2+
PrisGratis version med 2 spil. 39 kr. for alle 15 spil.

Bimi Boo udvikler en lang række apps med fokus på børn, der endnu ikke er startet i skole. Baby spil for børn består af 15 minispil, hvor børnene sorterer efter farver, former og andre egenskaber.

Appen er bedst, når den gør en lille historie ud af at sortere. Når man med tre togvogne først skal finde rette vogn til tre katte vha. farver. Herefter skal man sætte kattene af ved det tilhørende farvede hus og til sidst hente frugt i samme tre farver og bringe det ud til kattene. På denne vis får børnenes aktivitet et lidt dybere formål.

Alligevel er de mere enkle øvelser også gode og gør brug af ting, børnene kan genkende, når de f.eks. skal sortere ting i enten køleskabet eller klædeskabet.

Appen hjælper også til at formgive hverdagsgenstande: en appelsin er rund og et stykke pizza (tilnærmelsesvis) trekantet. På denne facon styrkes børnenes forståelse af former; en cirkel er ikke bare rund, men rund som en appelsin.

Hvis man vil være med på sidelinjen kan man sagtens være det og understøtte spillene sprogligt med navne på de forskellige genstande. Det er ikke noget, appen hjælper med. Appen står dog fint alene og vil være et hit helt ned til 2 års alderen.

Sommetider kunne man ønske sig at ‘hitboxen’ var lidt større (området som udløser rette placering af et objekt). Men på den anden side kan præcision være med til at styrke børnenes finmotorik og øje-håndkoordination.